Wijnproeverij

 

Lijkt het je leuk om eens een wijnproeverij te doen? Ik vind het ontzettend leuk om mijn liefde, kennis en passie voor wijn te delen. Daarom kun je bij mij een wijnproeverij boeken. In overleg kijken we of deze bij jou thuis wordt gegeven, of dat we samen op zoek gaan naar een externe locatie. Ik geef deze proeverij graag voor jou, je vrienden, familie of collega’s. Ik zorg hierbij voor goede wijnen en lekkere hapjes. 

 

De wijnproeverij kan op verschillende manieren gegeven worden. Wil je samen met jouw gezelschap veel leren over wijn? Dan kunnen we er een leerzame proeverij van maken waarin ik veel uitleg en samen met jullie de wijnen ga proeven en beschrijven. Een aantal voorbeelden: Wat ruik en proef ik in de wijn? Ontdek nieuwe wijnweetjes, of een van de proeverijen die hieronder staan beschreven. 

En hierbij het bijzondere toetje van de

 

Je kunt er ook voor kiezen om een thema avond te doen. Wil je bijvoorbeeld alleen maar Franse of Spaanse wijnen? Alleen wijnen uit een bepaalde streek? Of zelfs een specifiek thema zoals Mediterraans? Het kan allemaal!

 

Ik vind het ook erg leuk om wijn spijs proeverijen te geven. Daarbij zal ik van te voren de keuken in duiken om mooie combinatie’s neer te zetten. Als ik jouw keuken mag gebruiken, zullen dit ook warme hapjes zijn. Anders neem ik koude hapjes mee vanuit huis. Hierbij zal ik natuurlijk van alles vertellen over wijn spijs en waarom ik voor een specifieke keuze ga, zodat jij dat ook kan! 

 

Tijdens een proeverij leg ik jullie graag in de watten. Daarom zorg ik ervoor dat ik alles meeneem. Over de afwas hoef jij je geen zorgen te maken. Ik neem alle benodigdheden voor je mee, wel zo gemakkelijk! Zo kun jij heerlijk nagenieten van de wijnproeverij zonder dat er nog iets opgeruimd hoeft te worden. 

Wijnproeverij aanvragen

Bedankt voor de inzending!